Search This Blog

Tuesday, October 19, 2010

Scenariu de film porno - categorie triplu X D(in pacate prea des).

El - trecut de prima tinerete, pe care oricum nu si-a trait-o prea intens, strain, cetatean al unei tari nu cu mult mai dezvoltate conceptual, rezonabil din punct de vedere fizic, intelectual - sub cat s-ar evalua el, resurse proprii materiale si financiare - peste mediu, dar nu cu mult. Posesor de elemente de imagine propulsatoare de nivel social intr-o tara sub-dezvoltata - telefon Blackberry - da, masina - jeep negru motorizat nemtesc - da, obiceiuri sociale desfasurate in medii promovate ca fiind "cool" - in limitele rezonabile.
Ea - romanca, incadrabila in limitele 90-60-90, cu corespondent IQ de 10, ambitioasa din punct de vedere material in limitele trasate de figura ei materna (neancorate neaparat in realitatea actuala) si sustinute ideologic de anturaj, resurse proprii (materiale, financiare, cerebrale) - zero. Posesoare de elemente aparente de imagine propulsatoare de nivel social intr-o tara sub-dezvoltata, ca cetatean al ei - in limitele de jos, jongland cu aparentele pe principiul avantajului terenului propriu.

Schita dialog si comentarii regizorale:

El, in gand, evident in limba materna:
- Ce "cool" sunt azi si intotdeauna. Or sa pice femeile ca mustele in fata mea! Nimeni nu stie ca renunt la o masa pe zi ca sa-mi permit benzina la jeepul meu negru si ca de fapt merg la cazino ca sa mananc gratis masa de dinaintea aleia pe care o sa o sar.
Ea, observand nivelul de "cool" si picand ca musca, incercand o abordare curajoasa in limba lui materna:
- Hey, baby! Vrei sa ne cunoastem mai bine?
El: - La mine sau la tine?
Ea: - Aaaaahh, normal ca la tine, baby! Eu stau cu ai mei. Nu chiar acum, dar poate mai tarziu, imi vei plati chirie ca sa stau si eu singura, ca tot omu'.
El: - Ok.

In timpul actului secsual
El, in gand: - Uau, ce tari sunt femeile din tara asta. Fac secs asa, dezinteresat. Le place viata, asta e faza!
Ea, in gand, varianta 1: - Apartamentul cu chirie as vrea sa fie undeva langa ai mei, sa pot sa ii vizitez mai des fara sa dau bani la taxi. Oare daca insist putin si fac frumos imi ia si mie un Blackberry sa stau pe Facebook cu fetele? Ar fi o investitie buna. Urmatorul o sa-mi ia o chirie mai buna, si poate si masina, ca telefon as avea deja.
Ea, in gand, varianta 2: dangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadanga
dangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadanga
dangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadanga
dangadangadangadangadangadangadangadanga. au, m-a dat cu capul de masa. dangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadangadanga
dangadangadangadangadangadangadangadangadangadang.

Intalnirea 2
Ea: - Iubiiiiii, crezi ca am sanii prea mici?
El: - Nu iubiiii, cum sa fie mici? Sunt jucausi. De ce ma intrebi?
Ea: - Pai lu' prietena mea Mirela, prietenu' ei i-a dat bani sa-si puna silicoane. Si ea le are mai mari ca ale mele.
El: - Pai de ce nu zici, iubi, asa? Uite, ia niste bani si pune-ti si tu in buze, sa moara fetele de invidie si sa am si eu ce povesti baietilor despre ce-mi faci tu cu buzele tale noi de Angelina.

Intalnirile 3-10
repetitive

Intalnirea 11
Ea: - Iubiii, de ce nu mai facem secs noi doi??
El: - Facem, dar mai rar. Am multa treaba la birou.

Inventar la final:
El: facut sex cu una buna, care fizic depaseste experientele de pana acum; mandrit de cateva ori prin Dorobanti cu buzele ei noi; povestit baietilor aventuri cu ea si buzele ei.
Ea: apartament 2 camere chirie platit in avans pe 6 luni, telefon Blackberry, abonament cu internet si Facebook gratis, silicoane in buze, experiente turistice si culinare.

El-ea: 0-1.

No comments:

Post a Comment