Search This Blog

Friday, October 8, 2010

oda lui Goagal.

Goagal e un tip fin. I-as defini stilul ca fiind "casual chic". Nu e adeptul "haute couture" pentru ca e clar ca nu il reprezinta si nici nu ii sustine ideile. Uneori, isi mai alege accesorii neobisnuite, insa o face pentru a sublinia un fapt. Nu orice fapt. Si intotdeauna se leapada de a purta acel accesoriu exact vine timpul sa faca asta. Point taken, accessory removed. Si in mod cert nu se repeta cu accesorizarea asta.

E cum ar trebui sa fie barbatul ideal: simplu, clasic, subtil dar ferm si dezbracat aparent de prejudecati. Nu are nimic de ascuns. Ce e, e ce e. Ce vezi, asta primesti. Plus rezultate! Rezultatele! E "result oriented", asta e cert. Tot omul stie asta despre el.

Nu intreaba, nu ridica sprancene, nu judeca, nu chestioneaza. Nu vrea sa stie de ce vrei sa stii, nu ii pasa daca informatia pe care o cauti e despre studiile lui Carl Jung sau porno cu sau pentru midgeti. El doar se informeaza pentru tine. Si gaseste ce cauti. Si iti livreaza. Ai putea spune ca e pro-activ. Orice multinationala si-ar dori sansa sa il exploateze.

Nu iti pierde timpul cu rezultate irelevante si nici cu informatii prea vechi. Structureaza totul logic si concis, ca un meniu de Nokia vechi (unii ar putea sa ma contrazica, dar eu zic "Ma pupati!") sau ca o asistenta personala scolita la Harvard.

Astazi, Goagal e putin melancolic, dar pacifist si bine intentionat ca intotdeauna, sarbatorind cu fast aniversarea a 70 de ani de la nasterea lui John Lennon. Asa:



*M-am gandit ca, celebrandu-i el pe altii, merita si el o oda romaneasca.
*Si P.P.S: Nu era cazul sa intram in polemici despre furturi de date personale, folosire incorecta de instrumente de colectare de date, conflict de interese, monopol, discriminare si alte alea. Nimeni nu-i perfect! Nici Goagal!

No comments:

Post a Comment