Search This Blog

Saturday, December 4, 2010

Sub Pamant TV SRL

Cat de jos e prea jos cand vorbesti de calitatea programelor si emisiunilor TV?
Cat de sus e prea sus cand vorbesti de rating si de calitatea morala lipsa a celor care fac orice si prea multe prea jos ca sa il atinga pe el rating-ul?

Pana una, alta, intrebarea cea mai arzatoare este: care e de-o calitate mai indoielnica: consumatorul de TV sau producatorul de programe TV?

Nu reusesc sa stabilesc cu exactitate care dintre ei il schimba pe celalalt dupa primul si daca sunt oare la fel de prosti - asa, in mod egal si identic.
Dar am unele dubii. Trebuie sa fi fost un ou inainte de gaina sau o gaina inainte de ou, ca doar nu-s asa, de capul lor lasate.
Incerta este si durata procesului de indobitocire pana la refuz, cat si termenul de finalizare neprevazuta a lui. Adica la un moment dat unul dintre ei va suferi sigur o "combustie spontana", ca altfel nu se poate. Dar cat de jos e jos si cat de lung e lung? Sau nu e lung? Si parca prostia nu doare, deci nu vor suferi. E ok.

Suferim noi,care nu vrem sa luam parte la "hai sa dam mana cu mana sa ne integram intr-o societate de indobitociti de blonde si negrii si bazi (ca plural de la preferatul meu badea) si razvani si dani si inne si mai stiu eu ce alte cretinisme au mai scos astia de cand refuz sa ma mai uit la televizor" si "hai sa ne intalnim cu ei in trafic si la Carrefour (desi lor le-a cam picat cu tronc Kaufland, e mai pe limba lor) si la film si in metrou si, mai rau, chiar cel mai rau, la munca".

Sa ne linistim si sa ne uitam putin la Romica Jurca. Macar ea a ramas la fel.

No comments:

Post a Comment