Search This Blog

Friday, November 5, 2010

Breaking news!! 121 de modalitati de a te face de cacat. Virtual - Completari

Echipele noastre de cercetatori si specialisti britanici revin cu date importante in studiul facutului de cacat virtual in doar cativa pasi. Se pare ca in cadrul studiului analistii au omis o categorie importanta de comentator internaut biped penibil. Va oferim mai jos informatiile aparute recent in legatura cu acest subiect:

Microbistul

Specia de comentator virtual tratata aici se distinge prin comentariile sale care, in stadiul incipient, pot parea relevante, ba chiar coerente. Acesta este si motivul pentru care cercetatorii au fost indusi in eroare si au omis in prima faza catalogarea ca atare a speciei.
Microbistul lanseaza parerea, dribleaza chiar cu argumente, ataca cu metafore si in final inscrie cu un final glorios care ii incununeaza prostia transmisa genetic. Pe principiul taximetristului care a facut istorie (cel putin pentru mine): "cum sa nu il votez pe Gigi Becali presedinte?? Nu vezi cum se descurca cu Steaua??"

In sustinerea informatiilor oferite de cercetatori, va oferim cateva exemple de comentarii pertinente ale unor astfel de specimene la articolul Românii care au descoperit leacul visat de o lume întreagă: „Realizarea unui medicament universal pentru cancer poate fi o chestiune de luni de zile” publicat de Gandul online:
"lrv la 4.11.2010 22:31 despre SF
MI-E MILA DE CEI CARE PUN BOTU LA ASTFEL DE VRAJELI...O GRAMADA DE PROMISIUNI CUM AVEM SI IN FOTBAL"
sau gloriosul
" muesteaua la 4.11.2010 21:51
sper ca nu sint stelisti...gandul ca un stelist o sa vindece cancerul imi provoaca scarba.....HAI DINAMO!"
* cerem iertare pentru faptul ca nu este strict pe subiect, insa nu putem sa nu adaugam un nou exemplu magnific pentru specia de comentator dezbatut anterior, din categoria WTF??? (mentionam ca acest comentariu tine de acelasi articol ca si cele de mai sus):
"Goagal-maps###///descoperit antidot///pt.idiot$$$ Base>primul pacient%%%/// la 5.11.2010 06:47 despre elitele first##//pulimea&//la rand////
felicitari romanilor. Mi-e teama ca, primii beneficiari ai medicamentului for fi elitele. Noi pu.limea vom mai astepta. Care companie farmaceutica va avea bani sa cumpere licentza??? Asa ca, noi romanii vom cumpara medicamentul via-america. Si daca el va costa vre-o 2000 de dolari...ce zicetzi???? cine scapa???? pu.limea??? Tot cei cu bani vor avea acces."
Personal, apreciez in mod special profunzimea transmisa de uzul punctuatiei si aranjarea in pagina.

No comments:

Post a Comment